keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Esteistunta osa 2




























































1 kommentti:

  1. Huomioikaa katse. Hyvä istunta lähtee katseesta! Katsokaa kuvia ja vilkaiskaa kun näitte hyvän istunnan, mihin ratsastaja katsoo? Aivan aina eteenpäin. Kun ratsastajan katse harhailee on yleensä istunta huonompi. Kunniamaininta Katariinalle katsokaa esteellä laskeutumistekniikkaa ylävartalo siirtyy taaksepäin, mutta käsi myötää loppuun asti antaen hevoselle täyden vapauden koko hypyn lävitse! Hienoa! Kaikki suoriutuvart loistavasti yllätyin. Jatkoa odotellessa!

    Elviira: Jalka vähän edessä, kuitenkin hyvin olet hypyssä mukana ja käsi myötää. Jes!

    Katarina: Selkeä parannus toiselle päivälle. Keskityit hyvin ja se näkyy istunnassasi! Loistavaa.

    Ronja: Hyvin kokeilet erityylejä, mikä toimisi parhaiten. Etsi kultainen keskitie eläkä kadota kontaktia hevoseen. Hienoa rohkeaa ratsastusta!

    Marja: Hei, este on 30 cm korkea, istunta on loistava mikäli este olisi 130 cm :D Eli tee vähemmän, polvi koukkuun takapuoli taakse ja napa kiinni selkärankaan! Hyvää mukautumista.

    Tiina: Hyvä istunta. Vielä kantapää alas ja vatsalihakset käyttöön jolloin istunta säilyy paremmin. Vinkkiä omiin puomiharjoituksiin: Tee puomilinjalle kuja, esim. puomeista tötteröistä yms. voit keskittyä raauhassa istuntaan kun hevosella ei ole mahdollisuutta mennä muualle kuin suoraan. Muutamassa kuvassa näkee kun joudut ohjaamaan hevosta esteen päällä jolloin ylävartalo ei pysy suorassa. Huolehdi myös että lähestyminen on riittävän pitkä jotta ehdit suoristaa.

    Kiitoksia kaikille mukavasta kurssista!

    VastaaPoista